Olet Industrigummi AS Popular

Firmaprofil:
Olet Industrigummi A/S har mange års erfaring med fremstilling af gummiemner, og fremstår i dag som en moderne og fleksibel ordreproducerende virksomhed der fremstiller formpressede og sprøjtestøbte gummiemner. Størrelsesmæssigt kan emnevægten svinge fra under 1 gram til over 40 kg. og seriestørrelsen fra under 10 stk. til over 100.000 stk.

Produkter:
Vi fremstiller gummiemner i alle gængse materialer som f.eks. Styren Butadiengummi, Silikonegummi, Nitrilgummi, Viton, Chloroprengummi, Butylgummi,  HNBR og EPDM. Flere af gummityperne kan også leveres i fødevaregodkendte gummikvaliteter.

Herudover fremstiller vi også gummi- og metalforbindelser samt sprøjtestøbte emner i TPE og TPU.
Gummi- og metalforbindelser, kan fremstilles efter et individuelt tilpasset design med gummi vulkaniseret på metal. Det er en solid og holdbar kombination, der kan forenkle og styrke en konstruktion. Som stålmateriale anvendes typisk alm. stål, rustfrit stål, aluminium, messing, titanium m.fl. Det er også muligst at indvulkanisere i magneter i gummi og støbe TPE sammen med stål.

Samarbejde og udvikling:
Olet Industrigummi A/S tager udgangspunkt i kundens ønsker og krav. I tæt samarbejde med kunden udvikler vi den bedst mulige løsning til formålet – såvel teknisk som økonomisk. Vor mangeårige erfaring i fremstilling af komponenter og dele i gummi samt vor tætte samarbejde med førende råvareleverandører sikrer kunden en professionel og rådgivning og optimale løsninger.
Som innovativ og udviklingsorienteret underleverandør deltager vi gerne i partnerskaber, der omfatter totalløsninger og systemleverancer.


Firmanavn
Olet Industrigummi A/S
Adresse
Industrivej 3, Vejen, 6600, ,
Telefon
75 36 16 60
Fax
75 36 38 58
E-mail
Hjemmeside